Biography

Arilena Ara Official Website.

Singer Artist & X Factor Albania 2 (Winner)
Pas hitit Aeroplani, Business Class dhe baladës kushtuar babait të saj “VEGIM”, Arilena vjen me hitin “TokeRroke”

Facebook: https://www.facebook.com/ArilenaAraXFactorAlbania
Facebook fans: https://www.facebook.com/ArilenaAraXFactorAlbania
Instagram: http://instagram.com/arilenaaraa